انتخاب صفحه

جلسه خبری معاون درمان دانشکده علوم پزشکی اسدآباد با اصحاب رسانه برگزار شد.

عاون درمان دانشکده علوم پزشکی اسدآباد گفت: شاخص نسبت پرستار به ازاء تخت در اسدآباد ۱.۱۴ صدم بوده که با چنین شرایطی اسدآباد از نظر شاخص نسبت پرستار به ازاء تخت از شاخص استان و کشوری بالاتر است.

سجاد حیدری در جمع خبرنگاران از کلنگ زنی پروژه بیمارستان امیرالمومنین اسدآباد با اعتباری افزون بر ۵۰ میلیارد تومان در دهه مبارک فجر خبر داد و اظهار کرد: در حال حاضر مشکل زمین این بیمارستان مرتفع شده و زمین به تملک دانشکده علوم پزشکی در آمده است که با کلنگ زنی و تخریب بیمارستان قدیمی امیرالمومنین ، ساخت بیمارستان جدید با انتخاب پیمانکار طرح در سال آینده آغاز خواهد شد.

پیگیری برای جذب جراح مغز و اعصاب در  اسدآباد

وی در ادامه با اشاره فعالیت ۳۲ پزشک متخصص و ۹ پزشک عمومی در شهرستان اسدآباد تصریح کرد: در حال حاضر تنها رشته تخصصی که در شهرستان اسدآباد وجود ندارد نوروسرجری
(جراحی مغز و اعصاب ) بوده که پیگیری جذب این تخصص در دست اقدام است.

حیدری افزود: با توجه به هزینه بالای تجهیزات این رشته، تجهیزات مورد نیاز آن برآورد و با وزارتخانه و با تعدادی از خیرین مذاکره شده ضمن اینکه رسانه‌ها نیز در جذب خیرین و هدایت اقدامات خدا پسندانه خیرین به سمت و سوی کمک به چنین مواردی برای فراهم آوردن تجهیزات این رشته در شهرستان از نقش مؤثری برخوردار خواهد بود چرا که در حال حاضر بخش عمده اعزام‌های شهرستان به استان بیماران نوروسرجری است و وجود آن در شهرستان ضرورت دارد.

افتتاح و راه اندازی مرکز خونگیری اسدآباد ظرف چندماه آینده

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی اسدآباد  همچنین از افتتاح و راه اندازه مرکز خون گیری ثابت این شهرستان ظرف چند ماه آینده خبر داد و گفت: در حال حاضر سازه این مرکز  با استاندارهای خاص در حال تکمیل است و با راه اندازی آن در طول ماه دو بار در شهرستان اقدام به خون گیری از متقاضیان شده و احصا فرآورده‌های خونی در همدان انجام خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه پیگیری راه اندازی بانک خون برای شهرستان فعلا منتفی است، تصریح کرد: با مکاتباتی که با سازمان انتقال خون کشور داشتیم قصد بر آن بود برای شهرستان پیگیر راه اندازی بانک خون باشیم اما این امر دارای شرایط خاصی بوده و باید در هر شهر به ازاء هر ۲۰ هزار نفر اهدا کننده خون مستمر بانک خون راه اندازی شود که اسدآباد دارای چنین جمعیتی نیست .

ارتقاء درجه اعتبار بخشی بیمارستان قائم اسدآباد پس از ۱۳ سال

حیدری در ادامه از ارتقاء درجه اعتبار بخشی بیمارستان قائم(عج) این شهرستان به درجه یک در اوایل سال جاری خبر داد و اظهارکرد: در چهارمین دوره اعتبار بخشی بیمارستان‌های کشور، پس از ارزیابی کشوری و تأیید وزارت متبوع در تازه‌ترین ارزیابی وزارت بهداشت از بیمارستان قائم(عج)، درجه اعتبار بخشی این بیمارستان برای اولین بار به درجه یک، ارتقاء پیدا کرد.

وی با بیان اینکه از زمان تأسیس بیمارستان تا کنون که حدود ۱۳ سال می‌گذرد، بیمارستان موفق به کسب این درجه نشده است، افزود: بیمارستان‌ها برای اخذ گواهینامه درجه یک باید در سه مؤلفه اصلی مدیریت و رهبری، مراقبت و درمان، رعایت حقوق گیرنده خدمت، نمره لازمه را کسب کنند که در این رابطه بیمارستان قائم(عج) با کسب نمره لازم درسه مؤلفه فوق با حضور بازرس وزارت بهداشت در این مرکز و ارزیابی تمامی واحدها به تفکیک موفق به کسب این درجه شد که این امر از نقش موثری در جذب امکانات، اعتبارات و ارائه خدمات هر چه بهتر به مردم برخوردار خواهد بود.

افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی ارائه خدمات بیمارستان قائم در شش ماهه گذشته

وی در ادامه بیان کرد: بیمارستان قائم اسدآباد در تمامی حوزه‌های بستری، اعمال جراحی، اورژانس ویزیت درمانگاه، خدمات پاراکلینیک هر کدام به صورت میانگین ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش ارائه خدمات در شش ماه گذشته نسبت به مشابه سال قبل داشته که این امر به دلیل جذب پزشکان متخصص بوده که برای شهرستان داشته‌ایم.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی اسدآباد از اعلام نیاز دانشکده علوم پزشکی برای جذب ۱۶ پزشک جدید خبر داد و بیان کرد: با توجه به جمعیت و تعداد پزشکان متخصص که در شهرستان دارای فعالیت هستند این شهرستان به جرات جزو ۱۰ دانشکده برتر بوده و شهرستان دیگر پزشک تک تخصص ندارد.

افتتاح طرح توسعه ICU اسدآباد در دهه فجر

حیدری همچنین از افتتاح طرح توسعه ICU این شهرستان با ۱۱ تخت در دهه فجر خبر داد و ادامه داد: در حال حاضر نوبت دهی در کلینیک تخصصی بیمارستان قائم اسدآباد نیمی به صورت حضوری و نیمی به صورت غیر حضوری بوده که از اردیبهشت ماه سال آینده تمامی نوبت دهی‌ها در این کلینیک به صورت غیر حضوری خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به افزایش سه برابری ویزیت‌های کلینیک تخصصی بیمارستان قائم خاطر نشان کرد: مجوز جذب دو دندانپزشک جدید برای کلینیک دندانپزشکی شهرستان اختصاص داده شده که با آغاز به فعالیت این دو پزشک جدید کلینیک دندانپزشکی شهرستان در دو شیفت صبح و بعد از ظهر اقدام به ارائه خدمات خواهد داشت.

وی با بیان اینکه کلینیک‌های مرکز بهداشت که در شهرستان وجود دارد تنها در بحث کشیدن دندان فعالیت دارند، یاد آور شد: در حال حاضر تجهیزات تصویربرداری دندان پزشکی برای کلینیک دندان پزشکی شهرستان خریداری شده و با مرتفع شدن مشکل گمرکی آن و استقرار این تجهیزات در کلینیک دندانپزشکی شاهد تنوع خدمات دندانپزشکی در شهرستان با تعرفه‌های دولتی خواهیم بود. 

فعال شدن شدن شیفت بعدازظهر مرکز MRI بیمارستان قائم، راه اندازی کتابخانه بیمارستان، کلینیک توانبخشی، سونوگرافی، طرح تحول سامانه آموزش، نسخه نویسی الکترونیک، خرید دستگاه امحا زباله، جذب پزشک متخصص سوم چشم برای شهرستان، کمک به بیماران خاص …از دیگری موارد و اقداماتی بود که در این جلسه معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی به آن اشاره کرد.