با حضور معاون عمرانی استاندار همدان طرح توسعه ی بخش icu و کلینیک دولتی دندانپزشکی در بیمارستان قائم ع اسدآبادافتتاح شد.

اعتبار صرف شده برای ساخت سازه ی این بخش افزون بر سه و نیم میلیارد تومان و اعتبار تجهیزات نیز افزون بر شش میلیارد تومان بوده است.
دکترصالحی،رییس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در آیین افتتاح این بخش گفت:دسترسی مستقیم طرح توسعه‌ ۱۱تختخوابی ICU بیمارستان قائم به بخش بخش سی تی اسکن، MRI و اتاق عمل، وجود اتاق ایزوله، وجود دستگاه دیالیز در بخش و فضای مناسب برای ملاقات کنندگان بیمار موجب منحصر به فرد شدن این طرح به نسبت دیگر (ICU)ها شده است.
او همچنین عنوان کرد:با افتتاح این بخش اقدامات برای جذب جراح مغزواعصاب نیز بیش از قبل خواهد شد.
همچنین امروز کلینیک دولتی دندانپزشکی نیز در بیمارستان قائم ع اسدآباد افتتاح شد.
برای ساخت این کلینیک که خدمات متنوع دندانپزشکی ارائه میدهد افزون بر ۸۰۰ میلیون تومان اعتبار صرف شده است.
دکترصالحی،رییس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در حاشیه افتتاح این بخش گفت:در حال حاضر تجهیزات تصویربرداری دندان پزشکی برای این کلینیک خریداری شده و با مرتفع شدن مشکل گمرکی آن و استقرار این تجهیزات در کلینیک دندانپزشکی شاهد تنوع خدمات دندانپزشکی در شهرستان با تعرفه‌های دولتی خواهیم بود.