وزیربهداشت از یک خیراهل اسدآباد تقدیر کرد.

به منظور تقدیر از خیرّینی که در طی سالیان گذشته حوزه سلامت را مورد لطف خود قرار داده‌اند، اداره کل خیرین و سازمان‌های مردم نهاد وزارت متبوع اقدام به تهیه و تقدیم تقدیرنامه کشوری با امضای دکتر عین الهی وزیر بهداشت نموده است.
به این منظور با حضور حاج کیومرث سرمدی نماینده ساعی مردم در مجلس، دکتر صالحی ریاست دانشکده، مهندس نجفی رئیس دفتر حوزه ریاست و فاطمه قبادی کارشناس خیرین دانشکده و هیئت همراه از دفتر نماینده به نمایندگی از جامعه بزرگ بهداشت و درمان شهرستان، با اهداء تقدیرنامه و یادبودی، از تلاش‌های ماندگار مرحوم حاجی خان بکایی به عنوان یکی از خیرّین، نیک اندیش و وظیفه شناس شهرمان که خدمات بسیار ارزنده‌ای همچون ساخت و تجهیز بیمارستان در شهرمان داشته‌اند، به نمایندگی از فرزند آن مرحوم تقدیر به عمل آمد.