دکترسجادحیدری،رییس بیمارستان قائم ع با صدورپیامی فرارسیدن روزآزمایشگاه را تبریک گفت.متن پیام وی بدین شرح است.

بسمه تعالی
فرارسیدن ۳۰ فروردین، سالروز میلاد حکیم جرجانی پزشک، آزمایشگر و پژوهنده نامدار ایران زمین و روز آزمایشگاه، فرصت مناسبی است تا از تلاش ها و کوشش های سفیدپوشان این عرصه تقدیر و تشکر به عمل آید.
جامعه بزرگ آزمایشگاهیان، دیده بانان گمنام عرصه های سلامت کشور هستند که با تشخیص به موقع عوامل بیماری زا، افتخار مدافعین خطوط اول نبرد با بیماریها را از آن خود نموده و با فداکاری و گذشت، سلامت و آسایش خود را در راه اعتلای ارزش های والای انقلاب اسلامی و سلامت جامعه گذاشته اند.
از این فرصت برای تقدیر از تلاش های بی شائبه این قشر خدوم، بهره جسته و این روز را گرامی داشته و از درگاه خداوند متعال موفقیت وسلامتی جامعه آزمایشگاهی را مسئلت می‌نمایم.