به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت قائم(عج)، مهدی بسطامی مدیریت بیمارستان حضرت قائم(قائم) در پیامی روز پزشک را به جامعه پزشکی به ویژه  پزشکان شاغل در این مرکز درمانی تبریک گفتند.متن پیام به شرح زیر است:بسم‌الله الرحمن الرحیم وَمَنْ اَحْیَاهَا فَکَاَنَّمَا اَحْیَاالنَّاسَ جَمِیعًا ( سوره مائده، آیه ۳۲)هر کس نفسی را زنده کند گویی همه انسانها را زنده کرده است.یکم شهریور ماه، زاد روز دانشمند بزرگ و طبیب برجسته  ونامدار ایرانی، شیخ‌الرئیس ابوعلی سینا فرصتی مغتنم و مناسب برای یادآوری و درک اهمیت و جایگاه جامعه پرتلاش و توانمند پزشکان کشور و قدردانی از آن هاست پزشک ضامن سلامت جامعه و امنیت روحی بیماران است که درد جسم را با روح بلند خود، در سایه لطف الهی التیام می بخشند  سلامت در آموزه‌های دینی و فرهنگ ایرانی همیشه جایگاه خاصی دارد. در این راستا حرفه مقدس پزشکی علاوه بر تندرستی و سلامت جسم، سلامت روح را نیز در برمیگیرد که نشان از اهمیت و قداست این حرفه استاینجانب فرا رسیدن این روز خجسته را به جامعه پزشکی به ویژه پزشکان شاغل در شهرستان اللخصوص در بیمارستان قائم عجل الله را تبریک عرض می نمایم و سرافرازی روز افزونشان را از خداوند بزرگ خواستارم لذا امیدوارم  پزشکان عزیزمان در سایه ایزد منان، همواره هدف عالی شفابخشی و خدمت به هم نوعان و دلسوزی برای آنان را که قسم و فطرت آشنای تمامی آن هاست بیش از پیش سرلوحه تلاش بی وقفه خود قرار دهند.