معاون درمان دانشکده علوم پزشکی اسدآباد طی پیامی فرارسیدن سالروز رحلت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد را تسلیت گفت.

متن پیام دکترحیدری بدین شرح است.

بسم الله الرحمن الرحیم

چهاردهم خرداد ماه یادآور ارتحال اندوه بار حضرت امام خمینی (ره)، بزرگ ترین چهره تاریخ معاصر است. شخصیت بزرگی که با طهارت روح، قدرت و عظمت ایمانی خود، نهضت اسلامی ایران را با قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ هدایت کرد و در بهمن ۱۳۵۷ به پیروزی رساند.   پانزده خرداد بدون شک نقطه عطف تاریخ ایران و روزی است که ملت ایران با نام خدا، اسلام و قرآن، قیام نموده، پشت سر مرجع تقلیدی بزرگ، مبارزات خود را آغاز کرد و الگویی کامل از مبارزه به تمامی آزادی خواهان جهان ارائه کرد. اینجانب به نوبه خود، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای قیام خونین ۱۵ خرداد که سرآغاز شروع حرکت انقلابی با رهبری امام راحل(ره) بود، سالگرد ارتحال امام بزرگوار(ره) را تسلیت عرض می نمایم. امید است دانشگاهیان در سایه خودباوری و پشتکار، روشنگری و بیان حقایق در جهت اعتلای بیشتر و معرفی و ترویج اندیشه های متعالی آن امام راحل و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی به نسل حاضر و آینده اهتمام ورزند.